Er lag gisteren ijs op mijn voorruit. Ik hoefde gelukkig niet te krabben, het gleed er zo weer af met de ruitenwissers. Maar het is wel een signaal dat de winter in aantocht is.

Ik heb het snel koud. Het liefst zit ik de hele winter onder een dekentje op de bank. Heb jij het ook zo koud? Hier 10 tips om warm te blijven!

  1. Een lekkere warme kop thee. Het liefst zet ik thee in een theepot die dan op een theelichtje staat. Makkelijk bijschenken en de thee blijft lekker warm!
  2. Kaarsjes aan! Dat staat niet alleen gezellig, de vlammetjes verwarmen de lucht in de kamer ook.
  3. Een warme douche!
  4. Laagjes kleding. Een hemd, een t-shirt, een trui én een vest! Oh, en ik ga zeker niet meer naar buiten zonder handschoenen!
  5. Blijf in beweging! Even dansen op een leuk muziekje geeft je bloedsomloop wat power en je voelt je gelijk een stuk warmer!
  6. Ga die kou in! Nadat ik terugkom van een rondje wandelen voelt het hier binnen altijd een stuk warmer
  7. Bak een taart, een pizza, ovenfriet, cake, pepernoten of koekjes. Het maakt niet uit wat je bakt, als die oven maar aan staat!
  8. Van een kom soep wordt je heerlijk warm van binnen. Dat is beter dan een bord salade als lunch!
  9. Kruip tegen iemand aan. Of het nu een hond, kat, huisgenoot of baby van de buurvrouw is. Neem lekker op schoot en je voelt de temperatuur gelijk stijgen!
  10. En natuurlijk een kleedje op de bank. Op mijn werk heb ik ook altijd een kleedje liggen. Want je wil niet weten hoe snel een lokaal afkoelt als alle kinderen naar huis gaan!
met deze 10 tips krijg je het een stuk warmer

Met deze tips krijg je het een stuk warmer!
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.